ÇANAKKALE ECEABAT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 E-TWİNNİNG ULUSAL ve AVRUPA KALİTE ETİKETİ SONUÇLANDI

2021 E-TWİNNİNG  ULUSAL ve AVRUPA KALİTE ETİKETİ SONUÇLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülmekte olan e-Twinning projeleri kapsamında İlçemiz Eceabat Kaymakamlığı Kemalpaşa Anaokulu 5 Ulusal Kalite Etiketi ve 2 Avrupa Kalite Etiketini almaya hak kazanmıştır. 

Bahçede Öğreniyorum, Bütün Dünyam Babam, My Wonderful Kindergarten  ve World in My Classroom Projelerinde 5 ayrı Ulusal Kalite Ödülüne layık görülürken, Bütün Dünyam Babam ve My Wonderful Kindergarten Projelerinde Avrupa Kalite ödüllerine layık görülmüşlerdir.

2005 yılında Avrupa Komisyonunun Öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan e-Twinning; iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak ve öğrenmek için Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarda çalışan personele yönelik bir platformdur. Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştıran ve okullar arası işbirliğini teşvik eden e-Twinning projesi, Avrupa'da eğitime yön veren Erasmus+ programının da önemli ayaklarından birisi olmuştur. 

Güzel bir gelecek, ancak nitelikli nesiller yetiştirmekle mümkün olacaktır. Eceabat kaymakamlığı Kemalpaşa anaokulu'nda bulunan geleceğimizin teminatı çocuklarımız için eğitim ve öğretim kalitesini en üst düzeye çıkaracak çalışmaları için Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Yeliz KALKAN ZAVALSIZ'a ve  tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

 

01-11-202101-11-202101-11-202101-11-2021

İsmetpaşa Mahallesi, Nusret Mayın Caddesi, No10. Kat 1 17900 Eceabat/Çanakkale - 0 (286) 814 17 44

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.